View Single Post
Old 25-02-2009, 08:00 PM   #69
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Glasanje za pesmu na "Hellomusic"

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Ivana je "Ćao Nevena"? Inače jo? jedno od mojih nedela
Ufff... jeste.... Ćao, Nevena stigli smo do imena... Ja inače jako lo?e pamtim imena, za razliku od brojeva... Pretpostavljam da postoji neka medicinska ?ifra za taj problem, al' na stranu to...

E, ?elim ti ?to vi?e takvih nedela Kapiram da su ti Broken Strings dra?i zarad gitara (super je to), ama "Nevena" ima ne?to ?to je te?ko naći u dana?nje vreme - prepoznatljivost. Dugo sam se raspitivao čija je pesma (dok nije do?la na HelloMusic listu). Asociralo me na Zoju LV, onda sam saznao da to i jeste ona (+ razni momci i devojke). O-dli-čno Sve skupa sa onim direktnim tercnim spojem u refrenu (E-G)

Ko je radio Pesimiste? I to mi jako zanimljivo... Mada bi valjalo da se neko pri editovanju malo vi?e bavio gruvom one violine i trzalica u odnosu na bubanj/bas/gitaru...

Sve ostalo me previ?e vuče na SFRJ pop osamdesetih, tj. na one "osamdesete" koje su referisale na "?ezdesete"... ili pak na "devedesete" koje su referisale na "?ezdesete/osamdesete". Stalno nekako čujem VIA Talas, Bezobrazno Zeleno, Grupu FIT, Kristale (to te j...ne devesete). I super je sve to, ali... recikla?a je.