Zlobisha uleteo u feedback... Dr?ao ga od 11:27 do 11:43
Mnogo mi je zabavno kada ljudi krenu sa tim ?vakama o neprikosnovenim gitarama. I kako su neke gitare Qratz od ovce, a neke druge su do Yaya od kita

I kako je H-S-H najbolji koncept za all-round d?itru
Upravo mi iz zvučnika zvrnda Led Zeppelin dok kuckam po tastaturi (Rock and Roll) i ne?to se mislim - danas niko od foruma?a ne bi imao petlju da postavi neki tako tupav i nikakav miks u sekciju _Promocija_radova_ po?to bi mu bilo frka da se suoči sa komentarima tipa: "stavi bas u sredinu, ovako panovan na levu stranu ne radi dobro sa kickom, a riff gitaru reampuj pa je preslikaj levo da bude simetrična. Glupo je da ti solo bude na levoj strani, zvekni ga posred lobanje po?to on kao solista treba da zameni pevača..."
E, mnogo sam mator ali Led Zeppelin sam otkrio tek pre par godina. Tačnije, odavno sam znao da je postojao neki bend koji se tako zvao, ali sam tek pre dve-tri godine skontao koliko su oni zapravo uticali na razvoj onoga ?to se danas zove "produkcijom". Ali nema tamo ni previ?e RMS-a, ni VST-a, čak ni Stratoc

atera... To su prosto neka četiri lika koja je.u kevu kako rade to ?to rade.
Jbg, izvođenje muzike je grupna rabota. Nikakav Ibanez, Jackson, Gibson ili Fender sa bilo kojom kombinacijom pickupa, pojačala i kabineta neće napraviti potrebnu galamu bez dobrog bubnjara, basiste i (mo?da) pevača... A pickupi - mo?e i single i humbucker, ?tagod... ako ima neka pesma da se čuje.
@zlobisha:
Jel' ima neka pesma da se čuje? Jebe? pickupe.
Pozdrav