View Single Post
Old 23-02-2009, 10:01 PM   #24
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Artist u Kragujevcu???

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
awacs, po toj logici bi pre trebalo u nisu da se otvori, posto je veci grad. po meni je ok da radnja bude u ns, za teritoriju vojvodine.
Pa nisam ja ni rekao da radnja treba da bude u Kragujevcu, nego da bi bio sevap da postoji neka radnja koja bi bila južnije od Beograda. Mislim, ako već postoji radnja koja je samo 80km severnije od istog tog j...og Beograda.

Što se tiče NS i teritorije Vojvodine... jebeš politiku i političke podele. Prosto - postoji neka teritorija (nazovimo je za ovu priliku Srbijom) u okviru koje se ne plaća carina i to bi valjda trebalo da bude osnovni kriterijum na osnovu kog se sprovodi poslovna politika.

Ja sam samo hteo da kažem da bi ozbiljna firma (a Artist pretenduje na to zvanje) trebalo da distribuira svoje usluge ravnomerno na celoj teritoriji. To bi bilo dobro i za firmu i za kupce.

Da li se nešto zove Novi Sad, Beograd, Kragujevac, Vojvodina, Šumadija, Južna Srbija, Ibarska Magistrala... potpuno je nevažno. Važno je samo da kupac može da stigne do najbliže prodavnce za najviše sat ipo vožnje kolima.

Čak nije važno ni koliko je veliki grad u kom se prodavnica nalazi - bitno je to da u ovoj zemlji živi nekih sedam-osam miliona duša i važna je činjenica da je muzikalnost stanovništva podjednako raspodeljena na celu teritoriju. I da i tamo žive kupci. Ne mora prodavnica da bude ni u Kragujevcu ni u Kraljevu - može i u Trsteniku. Tamo bi dolazila cela Šumadija i dobar deo jugoistočne Srbije. Mogla bi i prodavnica u (lupam) Arilju - sumnjam da bi se Užičani gadili da idu u Arilje da kupe Klotz kablove za instrumente, a likovima iz Novog Pazara bi takođe bilo zgodno...

Jebi ga, znam da ne vodiš ti politiku firme a kapiram da ni sama firma ne zna šta bi sa sobom, ali ovde si svima nama na ziceru... Takav ti horoskop.

Pozdrav

Last edited by awacs; 23-02-2009 at 10:03 PM.
awacs is offline   Reply With Quote