View Single Post
Old 13-02-2009, 02:27 PM   #211
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: Slika članova foruma - 2 dio.

Quote:
Originally Posted by bukajenauka View Post
pozdrav ljudi evo samo chisto radi reda da znate skim se svadjate...
nemojte zameriti starom rebelu.... volim da kenjam ali zlonameran nisam....vidim ovde je ekipa super i nadam se da chete me prihvatiti...
...neshto o meni...rodom iz Novog Sada okoreli pacifist od '91 zhivim u Amsterdamu...odkad znam za sebe, kupujem ploche i lupam bubanj, muzika mi je uvek bila sve...sa 19 godina autostopom do holandije, lupao na ulici/barovima par godina, sklopio razglas otada radim ozvuchenje,i zadnjih 9/10 godina snimam...sam gradim kutije za ozvuchenje, bine(stage)+ svetla...preprodajem vintage aparaturu...zhivim u utopiji da se jednog dana vratim u ns i otvorim studio/bar i prodavnicu plocha..inache konstanto buisy sa muzikom da li sa bendom na turnejama, ili organizujem svirke ili radim razglas ili snimam u studiju...totalni vinil i analogni freak...Zhivim u velikom busu, po skvotovima uglavnom Amsterdam...inache zovem se Dejan/Poda...
svirao sam u gomili bendova i shto na balkanu shto po evropi/svetu...od bendova iz ex Yuge sam lupao sredinom '80 u ;ddt/Vrisak generacije/fear of dog/los spoj/patareni/Amok...ect...zhivi mi bili...chao...
ovo su par linkova od nekih bendova...
Jbt, ne lichis uopste na sebe na fotki... Nesto su ti kratki dredovi, kad smo se upoznali bili su ti skoro do zemlje. Mi se poznajemo preko Zexona i Majkica, svirao sam u bendu sa njima. Al si napravio studio svaka chast burazere...
Ljudi, bez preterivanja sa nama je legenda Punk/noise zvuka i scene, respekt veliki od mene
P.S. ovo na fotki tj. avataru nisam ja, da se ne zbunis, vec neki Latino Amer sa neverovatnim repovima
silicon science is offline   Reply With Quote