View Single Post
Old 12-02-2009, 02:11 PM   #33
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Katarina Kovac - Streets of Mine

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
meni odma zasmetalo to lose brojanje, to su amaterske greske, kad se ne zna gde pocinje pevanje itd..
Pa dobro, to je stvar navike. Ja taj 2/4 takt ne kapiram kao gre?ku nego kao autorsku odluku. Uostalom, nije to ba? tako retka pojava ni među profesionalcima. Bitlsi imaju pun kufer pesama sa "u?tinutim" brojanjem, a ima li smisla da pominjem Led Zeppelin i Black Dog? Nego valjda to Bitlsi i Cepelini smeju da rade, a mi gologuzija jok?

Mislim, brojanje k'o brojanje - ako prija frazi, ?to da ne bude skraćeno? A miks... pa, nije dobar miks, ali popraviće se (valjda).

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
Engleski - onako... izvedba - vokal..onako (za pohvalu sto se radi nesto u tom fazonu, ali moze jako bolje)
Kapiram da je i autorki jasno da sve to mo?e bolje. Opet, za nekoga ko sam za sebe ka?e da ne zna i da tek uči - ovo je odlično. ?to naravno ne znači da autorka treba da prestane da uči, ali nekako sam sklon tome da ka?em svakome ?ta valja, pa tek onda ?ta bi (po meni) moglo da se popravi.

Pored miksa bi mogao malo da se popravi onaj vibrato u pevanju, prebrz je pa na momente zvuči kao trema, a ne kao vibrato. Ali opet, dobro je ?to je diskretan.

Video? Ma, ja sam matori lo-fi manijak pa sve to ?to Arthuru smeta (home video fazon) meni ba? radi. No, i to je stvar ukusa.

Pozdrav