View Single Post
Old 11-02-2009, 06:02 PM   #31
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Koliko dugo mixate?

kad ste vec preshli na mono i stereo prichu... meni nikad nece biti jasna jedna situacija.. alicia keys.. snimak sa nekog "koncerta".. prodavan kao regularno izdanje..

e sad, stereo slika je shiroka bila u pm.. shire od bilo chega.. uporedjivao sam njene starije albume, i tudje albume pa i moje mixeve.. i ovo je bilo shirooooooookooooooo..

i ok, otvorim paz analyser.. od wavesa (mislim da se tako zove).. jer mi se chini da je skoro sve u kontrafazi.. i naravno, odlazi u kontrafazu samo tako.. vishe od svih ostalih "shirokih" mikseva..

i ok.. tek mi tu sve postane nejasno.. nije neprijatno shiroko.. na kojim god monitorima slushao.

a mono? mono zvuchi isto kao stereo, samo shto je mono, jelte.. i tu mi padne vilica.. i ostanem zbunjen.. eto do dana danashnjeg.. sve se kao inatim da probam da uradim neshto toliko shiroko, ali nema shanse.. ne moze bash u sve da legne..

inache, rado bih vam rekao koji je album i koja pesma tachno, ali nemam pojma poshto nije bio moj album a nisam se setio da ga grabujem..

i sad mi je ceo post izgubio smisao..

pozdrav
HeatMan is offline   Reply With Quote