Re: Artist - mala prevara velika shteta
ja sam chekao klotz 16/4 multicore skoro 6 meseci.. a rekli su da ce biti za 2 nedelje/mesec dana max.. da ne pricham kako su se ponashali, neki od njih beze sad kad me vide, jer sam prichao sa gazdom i najebao im se majke.. gazda je odmah zvao fabriku, dobavljacha itd i dobio sam multikor za 2 nedelje.
oni ga nisu ni naruchili. a morao sam da stopiram izgradnju studija jer je multikor morao da bude provuchen kroz akustiku i vec napravljene drzache po plafonu..
ma uzas..
ali inache, nisu svi takvi.. takvi ne da treba da dobiju otkaz, nego treba da im se zabrani da rade bilo shta slchno tom poslu.. iskreno, mislim da ne preterujem.. jedno je da neko zaboravi jedanput.. pa ajd i dvaput.. da kazem da mogu da razumem takvu neodgovornost.. ali da dam kaparu, i da zovem na svakih nedelju dana i da proveravam i da me lazu kako nije stigla isporuka, mi je stvarno dzukachki.. drugu rech ne mogu da nadjem.. za to vreme sam mogao i sam da ih napravim jbt.. ostali su prilichno korektni, i moze se raditi sa njima..
nekako imam utisak da je u poslednje vreme preveliki pritisak pao na njih i da ni sami ne znaju shta ce.. i to je problem organizacije.. neki od njih uglavnom kad dodjem sede u kaficu ispred, neki beze u magacin il na push pauzu kad me vide, ali kao shto rekoh ostatak je korektan..
pozdrav
|