View Single Post
Old 11-02-2009, 06:30 AM   #6
VladaNS
Senior Member

VladaNS's Avatar

Default Re: Artist - mala prevara velika shteta

Evo sta se meni desilo kad sam narucivao jedan uredjaj iz artista u BG-u.. Trazio sam da mi isporuce proizvod brzom postom posto zivim u Novom Sadu. Lik za telefonom kaze da to moze, ali da prethodno uplatim novac na njihov ziro racun pa ce mi isporuciti uredjaj cim pare legnu. I lepo ti ja uplatim novac u posti. Sutra dan nazovem i pitam jel novac legao na racun i covek mi kaze da nije... Ok, zvacu sutra.. Zovem ja sutra, novac i dalje nije legao. Prekosutra, nakosutra, prodje oko nedelju dana a novac "navodno" nije legao. Kaze meni lik iz artista: "Do nas sigurno nije, svaki dan proveravamo izvode. Verovatno je posta nesto zeznula". Ja zovem postu i oni kazu da je novac uplacen banci ciji je artist klijent. Ja potom nazovem tu banku i oni mi potvrde da je novac legao na racun aritsta. Ogorcen, ja nazovem artist i tom liku kazem "Zvao sam postu i vasu banku i oni mogu da potvrde da je novac legao na vas racun!". Na to ce lik ko iz topa "U stvari, jeste legao, sad tek vidim...". Necu ni u koga da upirem prst a vi sami procenite o cemu se radi.
VladaNS is offline