View Single Post
Old 11-02-2009, 02:30 AM   #104
tex viler
Member

Default Re: Steinberg sprema nesto novo

Quote:
Originally Posted by dlukace View Post
hahaha...samo kupujte origigi kao i ja prije par godina.Uzeo sam cubase vst 5 32 najskuplju verziju i bacio preko dana?njih 700 eura.Pa jo? i za reaktor 4 i rebirth i recycle.Od svega najvi?e se isplatio Recycle,Rebirth je besplatan.Reaktor je druga priča-rachmielovi ensembli i jo? njih dosta su mi redovito ru?ili reaktor u stand alone ili vst verziji.Cubase pak se mo?da i isplati origigi ako i ostali plugovi budu originali u protivnom će padati zbog lo?ih krekova!
Ovo ne pi?em bezveze jer tada je komp bio novi s jeb... puno rama i dobrim procesorom(1 gb rambus, 1,7 mhz-i to prije 5-6 godina!).Software i sve ostalo usnimavao mi je tip koji je radio muziku godinama a izvrstan programer(stari mu je u biv?oj yugi bio sudjelovao u izradi onih orlova ili tako ne?to plus hrpa softwarea...)Gledali smo i ond neke forume i tra?ili rje?enje,eh ta stara vremena.Ma ponekad mi dođe da radim kao stara generacija -uzmem juno 106,neki sempler,mali mixer,monitore i neke solidne multiefekte i sve to usnimim na adat ili ne?o i pićim!!! za demo je i to dovoljno,a ovako mi ni?ta ne valja i samo update-am software svako malo i gunđam kako i ta verzija ni?ta ne valja!
hebiga, kad oćemo urbano urbano, moderno moderno, he he, poslu?aj rambovu stvar urbano sa hipi?izik metafizik-a

ja počeo na atariju da peglam po cubaseu i ako hoće? evo ti oba d?abe eno ih u podrumu ako ti nevalja ovako, ne bi se ja na to goFno vratio ni u ludilu, treba samo vi?e snimat a manje instalirat...
tex viler is offline   Reply With Quote