View Single Post
Old 10-02-2009, 05:19 PM   #12
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: ...and all that jazz

Quote:
Originally Posted by zlobisha View Post
Naravno da je kompliment, ali bojim se da nije na mestu...
Rambo ima viziju, i ceo taj ''haos'' koristi kako bi tu istu viziju ispratio. On to sve zaista čuje u glavi, i zato tako i pravi pesme. Ti ovde ima? te momente, ali rekao bih slučajno...
Jedino ?to mi nije jasno jest... kako ti zna? kako Rambo Amadeus "vidi" svoje glazbene ideje? To si zbilja ne mogu ni zamislit.

A ?to se tiče slučajnosti, meni se u svakom "kompozitorskom" poku?aju pored zami?ljenih djelova desi i veći broj vi?e ili manje zanimljivih slučajnosti, od koih određen broj (uglavnom sve zanimljive slučajnosti) i ostane prisutan u krajnjem mixu.

Ja ne znam kako Rambo "vidi" svoju muziku, ali ja obično "vidim" ugođaj, groove i bass line. Sve između toga nastoim da bude slučajno, no nemam dojam da je krajnji rezultat slučajan, ?to je i logično, jer sam dvostruko subjektivan u toj procjeni

Quote:
Čini mi se da ti ovde nisi imao nikakvu ideju, već da si samo ''bacao neke linije sa nekim ludim bojama''... I zato mi nema mnogo smisla. Oprosti ako će te ovo uvrediti, nije mi namera, tra?io si mi?ljenje. a i sam si rekao da je to neki raniji infantilni rad.
Nema? se za?to ispričavati. Iskreno si odgovorio na moje pitanje, pa nema govora o nekakvim uvredama i ljutnji.

Meni je jasno da se malo ?ta mo?e sviđati svima, ali me uvijek zanima kakvim ljudima se svidjelo, a kakvima nije. Naravno, sintagma "kakvi su to ljudi" se odnosi na njihove glazbene kriterije i afinitete, a ne nu?no i na karakterne osobine.

Po?to si relativno novi član, pa ne znam "kako di?e?" glazbeno, zanimalo me ?to ti točno nije sjelo. Posve mi ja razumljiva tvoja kritika, ali ona djelom proizlazi iz tvog zbilja doslovnog shvaćanja pojma "glazbene infantilnosti".

U svakom slučaju hvala ti na iskrenom odgovoru, ali molio bih te da i drugima omogući? to isto, ?to neće biti moguće bude? li kritizirao kritike i mi?ljenja drugih. Kao ?to mi je bilo bitno tvoje iskreno mi?ljenje, jednako tako bih volio čuti i mi?ljenja drugih članova, u čemu mi trenutno ne poma?e?!