Quote:
Originally Posted by awacs
Za razliku od manijaka u Radio Beogradu i PGP RTS-u 
|

Državno = Ničije

Koliko je dobrih stvari sjebalo naše samoupravno socijalističko društvo, Boga pitaj

Nije izgledalo strašno dok je Jože bio živ, pa prodavao Nato Paktu informacije o Varšavskom Ugovoru i Varšavskom Ugovoru informacije o NATO paktu, tu i tamo drapao naše nesvrstane prijatelje, malo se zaduživao... pa kupovao MCI stolove, Rols Fantome, Mercedese sa šetoro vrata, Plave Vozove, a vala delio i narodu šakom i kapom, pa mi nismo mogli da sjebemo i pokrademo toliko koliko se kupovalo i ulagalo.
Sad, pošto nema više Jože, te velike državne institucije liče na umiruće dinosauruse kojima treba još jedno 1000 godina da potpuno umru, a već se jedva vuku i dišu, jer su davno popustile pod parazitima. koji se i dalje množe, bez obzira na to što domaćin umire.
Žali Bože domaće muzičke "institucije" u vlasništvu države, sa svojim zaposlenima koji jedva čekaju penziju i rade po sistemu : "Niko ne može toliko malo da me plati, koliko ja mogu malo da radim"...
PGP-u bi najpametnije bilo da proda svoj MCI, da ga neko dovede u red i koristi kako treba, pre nego što dodje u situaciju da od njega ostane samo frame u ispravnom stanju.
Mada... i kada bi preduzeli neki takav "pametan ?" korak, verovatno bi ga budzašto otkupio neki tatin sin... ili mamin...
Srpska posla..