Thread: Scope v5
View Single Post
Old 03-02-2009, 09:17 PM   #69
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Scope v5

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Mislim da je na nekom forumu (Z-nešto) postojao topik u kojem su programeri iz creamware-a dali detaljne upute za rješavanje tog problema. Ne sjećam se točno što je trebalo, i koim modulom isfiltrati, ali znam da sam time rješio problem. No više nemam tu karticu, inače bi ti poslao screen capture routing-a i postavki.

Forum se zvao planetZ i na tom forumu sam spamovao kao lud, pokusavajuci da ih nekako podstaknem da izbace neki patch. Oni su mi preporucivali midi filter i ubedjivali me da je to problem samo sa mojom karticom, a javljalo se stvarno puno ljudi sa tim problemom. Za svakog sam ih smarao posebno
Na kraju sam ih ubedio a oni su odgovorili nesto tipa "znas li ti koliko je tesko napisati stabilan drajver?" Samo sam hteo da proverim da li je moj primerak neispravan ili je problem u globalu. To sa midi klavijaturom koja nije kompatibilna - moguce da ima nekih raznih standarda u jacinama komandnog napona na midiju, sta ja znam, mozda je stvano to bio problem... Imao sam i M-Audio radium i Korg KONTROL 49. Kartica je srecno udomljena, tako da sada to nije vazno, ali da je obelezila jedno doba u DAW svetu - svakako jeste...