Quote:

| 
					Originally Posted by AcaHari  Ma shvatio sam i obrisao gore napisano iznervirao me covek, (ne Braca on je ok i vise nego ok sjajan lik iskren i otvoren),  koji nece da prizna da smo mala i siromasna zemlja i da samo dovijanjem mozemo da dodjemo do knjiga.Spominje dzeparac,pa zamisli da trazis od roditelja 500€ da kupis "neku" knjigu,samo zamisljam izraz lica tih roditelja.A da ni ovde nema tolerancije najbolje sam video po tome sto mi je covek odgovorio   (na moju kritiku da bi trebalo da se dozvoli makar knjige da se postuju) i zakljucao temu,bez prava da mu odgovorim.
 A sto se tice literature moj mail je svima dostupan i malo mi je zao sto ovde ne mogu da postavim to,no sta je tu je.
 | 

razumem ja tebe, ali razumi i ti administraciju foruma. Zna dosta ljudi sta su ruski sajtovi i ko hoce iskopace bash, ali ovo je cistak mesto od pocetka, i zamisljeno je kao place za razmenu iskustava. Ne kazem da to sto ti zelis nije korektno, samo zelis da pomognes, samo neka to i dalje ostane  u domenu mejlinga i sl. Tako je kako je, nadam se da mozes to da razumes. Niko te ne krivi, nego samo ponavlja pravila igre.
Btw, 95% software-a kod mene u firmi je legala, ako ti to nesto znaci... Onaj ko se ozbiljno bavi poslom moci ce da ima originale, a do tad, ha dva o, avaksi, ge ef iksovi, i slicna bratija... 

lako je dobiti to sto treba od mekanogware-a, ali ne ovde javno 

pozz i sve najbolje