View Single Post
Old 03-02-2009, 12:46 PM   #6
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: Znanja Nikad dosta izbor mikrofona by Bruce Swedien

Quote:
Originally Posted by AcaHari View Post
Ma shvatio sam i obrisao gore napisano iznervirao me covek, (ne Braca on je ok i vise nego ok sjajan lik iskren i otvoren), koji nece da prizna da smo mala i siromasna zemlja i da samo dovijanjem mozemo da dodjemo do knjiga.Spominje dzeparac,pa zamisli da trazis od roditelja 500€ da kupis "neku" knjigu,samo zamisljam izraz lica tih roditelja.
A da ni ovde nema tolerancije najbolje sam video po tome sto mi je covek odgovorio (na moju kritiku da bi trebalo da se dozvoli makar knjige da se postuju) i zakljucao temu,bez prava da mu odgovorim.
A sto se tice literature moj mail je svima dostupan i malo mi je zao sto ovde ne mogu da postavim to,no sta je tu je.
razumem ja tebe, ali razumi i ti administraciju foruma. Zna dosta ljudi sta su ruski sajtovi i ko hoce iskopace bash, ali ovo je cistak mesto od pocetka, i zamisljeno je kao place za razmenu iskustava. Ne kazem da to sto ti zelis nije korektno, samo zelis da pomognes, samo neka to i dalje ostane u domenu mejlinga i sl. Tako je kako je, nadam se da mozes to da razumes. Niko te ne krivi, nego samo ponavlja pravila igre.
Btw, 95% software-a kod mene u firmi je legala, ako ti to nesto znaci... Onaj ko se ozbiljno bavi poslom moci ce da ima originale, a do tad, ha dva o, avaksi, ge ef iksovi, i slicna bratija... lako je dobiti to sto treba od mekanogware-a, ali ne ovde javno

pozz i sve najbolje
Bitch is offline   Reply With Quote