View Single Post
Old 02-02-2009, 04:53 PM   #43
Max
Pro Member

Default Re: Rackirni MCI JH500 preamp/eq

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
.... ali sam karakter MCI-ja je do ja-ja onima koji vole da ponešto (ili sve) bude bezobrazno "tvrdo", a da pritom nikoga ne bole uši
Koliko ja laicki mogu da kazem ( ispravite me .... ) koncepcija MCI jevog preampa je potpuno ista kao i APi 512 , samo sto je u API ju ono " kolo " 2520 , a kod MCI je drugo .... i cuo sam da samo " uglavljivanjem " 2520 se dobija zapravo api preamp ....

E sad ono sto ja znam je da headroom MCI ja zavisi od napona koji bi trebalo da je na 36 V ... a neki moji drugari koji su imali problema sa time su stavljali neke zamene , ali onda valjda mora da se smanjuje voltaza i to onda valjda vise nije to ....

E sad .... ne zamerite mi .... ovo su sve informacije iz druge ruke , jer pored 2 api 512 , nemam preteranu potrebu za MCI jem ..... ali kad sam ga cuo kod drugara .... zaista me odmah podsetio na Api ( i pre nego sto sam cuo gore pomenutu informaciju ) ali " za te pare " stvarno tesko da moze bolje .....

Ovde na srecu imamo i Rajka ( koji je proveo 10 god na MCI u Bg a sad radi u API ju ) i imamo i Roginu i druge koji ovo mogu strucno da elaboriraju ....

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote