View Single Post
Old 01-02-2009, 08:12 PM   #5
phil.milmax
Member

phil.milmax's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Hvala na odgovorima.Sto se tice upisivanja skole mislim da to barem u mom slucaju ne bi imalo mnogo smisla.Upravo zavrsavam FMU pa mi je skole dosta.A i nisam bas dobar sa matematikom (koja se trazi za prijemni) jer sam je poslednji put video u osnovnoj skoli.Ustvari najgore mi je to sto bi u tom slucaju morao da ucim mnogo stvari koje i nemaju bas veze sa onim sto mene interesuje.To je ustvari najveci problem naseg skolstva uopste.Mene interesuje muzika a ne da nocima bubam neke informacije koje nisu bitne za ono cime ja zelim da se bavim.Takodje smatram da je najbitnije interesovanje.Bez toga nista ne vredi.Naravno najbolje je imati uz to i nekoga ko ce da ti pokaze.Al opet u zivotu sam upoznao dosta ljudi koji su sjajni muzicari a nemaju dana skole.Znaci, to sto je neko zavrsio skolu ne mora nista da znaci.Licno znam dosta ljudi sa VETS-a i dosta puta sam bio zgranut kolicinom neznanja.Takodje znam njih par koji su sjajni.Ja verujem da tu razliku stvara samo interesovanje.Neki verovatno ocekuju sve na tacni,sazvakano pa da to samo progutaju i posle tri godine diplomiraju i onda su oni neki snimatelji i producenti umesto da odu na Search pa udri
Dakle skola mi nije neka realna opcija.Sto se tice ove druge tipa ubaci se negde u studio to mi zvuci kao ono kad su pitali milijardera kako je uspeo da toliko zaradi a on im kaze: "Znas kako, zaradis prvo milionce, onda ulozis u neki posao i to se onda obrce i obrce..." Nemojte samo da me neko pogresno shvati.Jako cenim vase savete i dobru nameru ali da sam vec imao prilike da se ubacim u neki studio sigurno bi to i uradio.Najrealnija mi je Arthurova opcija da drndam i dalje ovaj forum(na kome sam inace i najvise stvari naucio) ,da ulazem u neku opremicu a ako nekome treba ili neko zna nekoga kome treba pomoc u studiju please, let me know jer bi mi to mnogo znacilo.
P.S. Kuvam odlicnu tursku kafu!
phil.milmax is offline