Thread: good ol' times
View Single Post
Old 31-01-2009, 02:55 AM   #6
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: good ol' times

Quote:
Originally Posted by nenad View Post
@oggy

Ovo pi?e? kao čovek koji svira gitaru ili kao čovek koji je poku?ao da zasvira na gitari ?

Na kraju krajeva probaj, ve?baj, pa baci jedan video na you tube, a onda ćemo svi da tra?imo du?u muzike u notama koje ti sla?e? i da te priupitamo da li se bavi? muzikom ili "trčanjem 200m sa preponama" ?
Da smo načisto puno ljudi ne gotivi takav način svirke, ali tvoja opaska za daktilografa je tupava..... i nije na mestu.

pozz !
Nenade...
Odmah sam se izjasnio da je to moje misljenje i da nemam jacih ambicija, osim sto sam izgovorio to sto jesam...
Sto se sviranja tice, ne bih bas da ulazim u debatu sa tobom jer ne mozemo bas "na ravne casti o tome", pa bih to izbegao zaista, jer da imam vremena za gubljenje, mogao bih da kazem i "izaberi bilo koji instrument osim harfe i duvackih instrumenata", ali ni tada to ne bih rekao, jer bih to vreme radije proveo sa ljudima koje dugo nisam video, na primer...
OK je biti i muzicar-hobista i loziti se na "sprintere", sve dok ne pocnes da druge prozivas iz te perspektive. Da li je to OK?
Meni se cini da nikoga nisam prozvao i da sam se unapred ogradio od bilo kakvih losih namera, pa ne vidim odakle tebi ideja da se obracas meni licno.
Zamolio bih ostatak ljudi da se ne nadovezuje na ovu "svadju", jer zaista nisam niti imao tu nameru, niti je imam sada, niti sam se bilo kome licno obracao, daleko bilo.
Tebi se Nenade sada licno obracam...
Ako posle ovoga zelis da nastavis ovu besmislenu raspravu, uradi to preko PM, mada zaista ni za to ne vidim potrebu, niti imam volje ili vremena, ali ipak. Nemam losih namera prema tebi, jedino sto ne mogu da ti tolerisem bas takvo ponasanje, a bez ikakvog direktnog razloga... Zato iskuliraj, jer kada budem imao nesto protiv tebe, reci cu to otvoreno i tebi

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote