Mogu da se po'falim da sam uzeo jedan - u Playeru. Imam ga vec oko mesec i po i mogu reci da sam zadovoljan - ne previse, ali zadovoljan...
Ne previse, jer su mogli da ga malo softwerski stabilnije urade - radi on super na FW kontroleru koji je sam na IRQu ali pre nego sto sam to otkrio - dosta puta tokom pustanja muzike preko wdm drajvera ili direct sounda, desavalo se da se na izlazu pojavi zujanje na jedno 8-9KHz uz gubitak tona, kako ga zovu na MOTU forumu - MOTU signature - kao neki neregistrovani plugin

Ili, cekaj malo, mozda je to stvarno bio neregistrovani plug-in...? Ma neee, to se desavalo i u media playeru i u winampu...
Toga sad nema, od kako sam ga stavio na zasebni FW kontroler i disablovao onboard audio... To se desava sa skoro celokupnom linijom proizvoda jos sa MOTU 828MKII USB, zbog toga MOTU ima losu Windows reputaciju. Dobra stvar je sto redovno izbacuju novije drajvere...
Vista drajver je onako - blagi uzas, tiha jeza... Radi onako - kako nesto inace radi u Visti - kad koristis Vistin softver - ok, ostalo - tipa winamp, gomplayer... tu i tamo - mada i tu nesto updateuju...
Veliki plus je svakako prilicno stabilan Windows XP 64 drajver, a i XP 32 drajver nije toliko los koliko sam napisao - sem zujanja, koje sam, cini mi se resio... Drajveri su inace stabilni (prilicno stabilniji nego na TCkonnektu 48, ali i za nju je izasao veci update)
Sto se samog interfejza tice - odlican hardwer, ostavlja utisak kvaliteta. Sam mixer je isto super resen, mada reverb ne radi na > 48KHz (zato ostalo radi - vrlo mocan EQ, LA2A dynamics FFT i Spectrogram prikaz zvuka na ulazu/izlazu... ) radi sam - bez kompa, ma strasno...

DSP u njoj je prilicno jak - na 44100 i 48000 mogu da popalim sve 7-band parametric EQove, dinamike i reverb na koji se salje sa ulaznih kanala. Gornja frekvencija semplovanja je 192KHz i tu vec ne mogu mnogo toga - par EQova i jedan La2a plafon...
U manualu koji sam dobio tvrde da je LA2A comp/limit skoro pa 100% kopija originalnog La2a. Meni je ok, a kako zvuci originalni La2a ne znam, nisam stigao da ga napravim
Moram da dodam da sto se tice tih DSP / audio interfejz kombinacija , nista nece prevazici SCOPE platformu jos dugo-dugo. U zadnje vreme se bave nekim laznim obecanjima, ali bi bilo lepo videti ih ponovo na sceni u vidu novog drajvera za proizvod koji nisu obnovili deceniju, ali to je sad druga prica...