Thread: Djoletov studio
View Single Post
Old 29-01-2009, 01:47 PM   #9
Djole1989
Junior Member

Default Re: Djoletov studio

Nije carinski, on je MOJ! najbolji prijatelj!
a vreca jeeee.....super stvar inovativnost odrzava u zivotu
vrata su sa strane, na duzoj strani, ne gledaju na duzinu studija....bice josh slika, zaista i nema 10cm, nije kasno da krenemo da radimo sa tim razmakom, odradjeno je pola plafona, i pola jednog zida, sve ukupno meni sa plocama dolazi na 8 cm od zida.....ja sam skroz izostavio taj detalj od 10 cm koji je jedan od vaznijih...ovo je prostorija prvenstveno za vezbanje, za svako ozbiljnije bavljenje mi treba josh iskustva, i druga prostorija....ovo je bukvalno soba kako sam je zamislio, za vezbanje, ja sviram bubnjeve inace, mozda cu ga iznajmljivati na mesec dana bendovima, tu mi je vreca, i eto....nema nikakve filosofije....ne bih da komplikujem ali ako moze sa ovim materijalom da se uradi max onda neka tako bude...bolje max nego average
kako bih uopste mogao da napravim te bass trapove? Prostor u coskovima je ostavljen, bash zbog toga....iskreno, nisam upucen u to, ne znam cemu sluze i kako se prave, ovde sam prvi put i cuo za njih...hvala svima sto citaju ovolike tekstove i ostavljaju komentare, od velike ste mi pomoci....
Djole1989 is offline   Reply With Quote