Quote:
Originally Posted by Dule A
korg OASYS.... cena bar podeljeno sa 2.5 bi odgovarala.....
|
Bravo Dule!!!!
Uze mi rec iz usta - realna vrednost je izmedju 1500 i 2000 eura, a nikako ona koja se trazi.
Ljubaznoscu veoma dobre firme SKY MUSIC instrument je bio kod mene nekoliko dana, i osim povrede kicme, dok sam ga dizao na stalak, sa koga sam avaj morao da skinem zaista dobru spravu tada (Fantom X7) nisam naisao ninasta zanimljivo. Nisam se, doduse upustao u hard-disk recording, to imam i na kompu, tezina 88 drvenih dirki me nije impresionirala izuzev bolova kada sam ga podizao, zvuci su ODLICNI osim klavira, ali taman i da ne budu za tu lovu, ali ponavljam, sprava vredi MAX 2000 eura. Srecom, naucili ljudi, pa brze-bolje izbacili M3, za koji nemam suvise zamerki, kao ROMpler je odlican, iako sam Roland fan, to moram da priznam. Vidim da su "izbacili" i novi M50, za koji tvrde da je "skraceni" M3, a kosta oko soma, sto ako je tacno, predstavlja jako dobru vest. Licno sam protivnik semplovanja na ROMpler klavijaturi, za to treba koristiti ili komp, ili sempler u racku (vidi pod AKAI) a takodje jos niko nije ugradio vrhunski sequencer u klavijaturu, bar do sada - dobri su za prvu pomoc, ali za ozbiljan rad...Najvise je napredovao Roland Fantom G serija, ali ni to nije idealno.
Toliko od mene za sada - malo li je...mator pa se raspricao
Pozdrav.