Quote:
Originally Posted by Vale
?to je i Boggy rekao... kompromisi. I zato sam se odlučio za ovu klimu. Moj fresh air so vrata, koja otvaram tu i tam. Ja se u studiu osječam super, pa sam ovdje svaki dan vi?e ili manje od 8 sati. Boja mi je super, i ne zaboravite da gledam u prednju stenu koja je bele boje. ?to vse nije humano  hehe... ali u zavr?noj fazi, svi napravimo kako se nam sviđa
NLP... to ti nisi pričao samnom  "jer sam mu rekao da boja neče utjecati na fizikalnu akustiku ( na psihoakustiku mo?da hoče...  )"
Ako smo pričali o tome smo razgovarali kako utjeca boja na ludi kao ludi i bez kake akustike itd. Zato sam se ja odlučio za crveno boju jer...
Citiram:
Crvena boja
|
nevjerojatno evo tek sad sam vidio ovaj thread, a izabrao sam istu boju, mozda nijansu svijetliju u svom novom studiju, i isto mi je zid u koji gledam ostao bijeli

, s time da sam ostavio i zadnji zid i strop bijeli. to se dogadjalo oko nove godine. koja koincidencija ahahah.
snimio sma jedan studio od prijatljea u americi koji je imao tu crvenu, a ja sam ju nekad davno imao u prvoj inkarnaciji svog starog studija... i nema tu nikakve agresive i nervoze, bas me uvijek ta boja poticala na kreativnost. u mejduvremenu sam imao pastelno plavu i od nje mi se vjecno spavalo.
ja nisam toliko ulozio u vanjsku izolaciju, nalazim se na vrhu male 2katne vile.. penthouse. i nista se ne cuje izvana. vidicemo eventualno plivajuci pod kasnije .. sad je tesko rec, jer nitko ne zivi ispod.
inace, odlican posao, bravo Vale i NLP. ajde bacite mi malo info o ovim absoreberima i bass trapovima , jel to radjeno ili kupljeno... izgledaju ovi crni prilicno fancy, kao da su commercially made..