View Single Post
Old 24-01-2009, 05:54 PM   #2
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: pitanje za fender uop?teno

pretpostavljam da je sale iz artista chovek o kom prichash

u svakom sluchaju, ako tebi lezi zvuk uzmi i neki od 100 eura..

sad, slozio bih se sa time da od kako je prebachen fender u kinu da to nije taj zvuk.. za istrenirano uho razlike su ogromne, ali za obichnog slushaoca sam siguran da nema neke velike razlike..

to vazi i za pojachala i za same instrumente.. eto, necesh mi verovati, kada sam trazio bass za sebe gledao sam fendere iako sam znao za celu tu prichu.. al ajd kao da probam.. i na kraju sam uzeo blade tetrastandard od 600 eura.. imao je zvuk koji je po mom skromnom mishljenju bolji od svih novih fendera koje sam probao.. e, sad.. kolko ce potrajati, to je pitanje.. za koliko cu ga prodati ako ga budem prodavao, to je takodje pitanje.. ja bih da sam na tvom mestu jurio music mana, i tu bih zavrshio prichu shto se kupovine bassa tiche.. mada, kazem ti jer ja zelim da posedujem jednog.. kao i les paula.. al otom potom..

sad. zashto je loshiji novi fender od starog? mozda je samo tipichan hmm placebo (?
!) efekat a i mozda zato shto se valjaju apsolutno svakakvi komadi.. to vazi za sve shto je izashlo iz te fabrike, znachi nema veze samo sa bass instrumentima

poz
HeatMan is offline   Reply With Quote