Kolege pomagajte...Danas sam kupio zvucnu E-mu 0202 Usb i mogu vam reci da sam nasao vise mana nego prednosti...Prednosti su: kvalitet zvuka-dobar (za tu cenu),snimanje glasa,basa,gitare odlicno sumova skoro i da nema i uz pomoc AmpliTubeta moze se izvuci jedan solidan zvuk itd...E sad mane:Imam pucketanja,seckanja,a ako povecam latenciju onda je kao ok,ali onda ispada da sam u minusu jer sam imao manje kasnjenje sa Creativ Audigy-em (prosla karta) i asio4all driverima nego sad sa novom kartom koja takodje ima asio drajvere...Jako los zvik na zvucnicima u winampu recimo,a pritom je super zvuk u Sonaru.Nemam volume Control,kartica od namestanja nekih ima samo Device(u slucaju da imas dve kartice pa tu selektujes koju hoces) i Sample rate koji bih molio neko da mi pojasni kao pojam i u kakvoj je on vezi sa latencijom...Cak mi se cuju i dugmici od tastature (kao na mobilnom)

Stvarno cudno...Ima jos Nekih sitnica ali za pocetak da mi resimo ovo sa drajverima, pucketanjem i latencijom a zaostalo cu lako...
Ako jos sta treba od informacija napisacu naravno...
Ps:ovako se obicno zavrsava vrhunac pucketanja :
file:///C:/Documents%20and%20Setting.../Sonar%207.bmp