View Single Post
Old 21-01-2009, 05:28 PM   #4
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: Nova stara pesma Eeva - STILL THE SAME WOMAN

:-S

Hm...pa ovako da se i ja oglasim....

Lagala bih kad bih rekla da mi Beyonce nije influence, i ne mislim da je to losa stvar.
U suprotnom, svi bi trebalo Indiu Arie odmah linchevati jer ju je inspirisao Stevie Wonder, Ushera i Justina jer ih je inspirisao Michael Jackson za plesne korake itd, i tu istu Beyonce jer ju je inspirisala Tina Turner, pa cak i Shakira i J.Lo....

Beyonce je jedan od najpopularnijih pevacica danasnjice, obelezila je moju generaciju, i razumljivo je da ostavlja svoj trag, kao sto su ostavljala svoje tragove sva najpoznatija imena u muzickoj industriji.

A ako sam ja nesto od Beyonce doslovno 'UKRALA' (deo teksta, melodije?) onda je to vec druga stvar (ali sam 100% sigurna da nisam). Zao mi je sto je vecina ljudi odavde cula samo Beyonce-in soulful vokal pa smatra da je ona izmislila R&B i da niko drugi ne sme da istovremeno bude zensko i sluzi se ''riffs i runs'' u pevanju jer 'krade od nje'....

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote