View Single Post
Old 21-01-2009, 03:43 PM   #8
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Default Re: Nova stara pesma Eeva - STILL THE SAME WOMAN

hihihih hejter ???? ko god me zna ovako ili onako zna da ni malo nisam hejter , mozda previse ironican sarkastican , a ovde (ne samo na ovaj forum) svi shvataju forum veoma ozbiljno , daleko od toga da sam hteo vas rad da pljujem nego mi vise ide na gnjurac kopija kopije , devojka ima nov sound za nase podneblje i treba da gradi neki svoj stil a ne da lici na nesto sto svi pokusavaju da zvuce ne samo ona vec bilo ko dal to bio neki pevac ili instrumentalista .

Daleko od toga da ga ikoga ovde omalovazavam , svi smo u istom blatu ,daleko od toga da bilo koga sa ovog foruma omalovazavam , iskren da budem ovaj forum tj ljudi sa ovog foruma su mi vise pomogli nego sto sam ocekivao da ce da mi pomognu znaju ko su i zna se za njih i znaju da imaju moju neogranicenu zahvalnost pogotovu mislim na one koje nikad nisam upoznao licno , takodje imam veoma lepa prijateljstva stecena upravo na ovom forumu a ako nekom delujem hejterski , to je vise "dobronamerno forumarsko pametovanje" koja se ovde mogu procitati na svakoj stranici topic-a
malo mi je bezveze sto ste se osetili pogodjenim tj da imam pik na vas uopste ga nemam tj nemam pik ni na koga , jeste da planem nekad ali svi smo ljudi ali me to brzo prodje .

Jel' smo se razumeli sad konacno ????

Pis nigga :]

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote