Thread: Mars na Drinu
View Single Post
Old 20-01-2009, 08:54 PM   #4
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Mars na Drinu

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
Moram da priznam da je gitaru bilo jako tesko smestiti u matricu to je ustvari i jedan od razloga sto pre nisam poslao ovu stvar na forum nisam bio zatovoljan jer je gitara isuvise gusila sve ostale zvuke kojih ima gomila.
Sve mi je jasno, ali si na kraju uradio odličan posao i svaka ti čast.

Quote:
Originally Posted by disco violence View Post
ako budem radio sam imacu problem jer bi bilo glupo da iskopiram tudju stvar koja gotovo idealno zvuci.Tako da ni sam ne znam sta da radim.
Moj prethodni post je zapravo hteo da ti sugeriše da originalnu matricu tumačiš kao klin u čorbi.... znaš tu priču?

http://sr.wikisource.org/sr-el/%D0%9...80%D0%B1%D0%B0

Ono šta je meni kao slušaocu važno u celom događaju je to da si neku opštepoznatu pesmu uspeo da ubaciš u savremeni groove (ne razumem se u podžanrove, ja sve to zovem techno) tako da leži kao dupe na nošu. Elegantno odsvirana tema (tj. bez standardnih gitarističkih kurčenja) + jako dobar riff. Prosto, tvoja intervencija je učinila da neka već gotova numera postane puka pratnja. Jedino što treba da učiniš je da prestaneš da robuješ pratnji i da je prilagodiš sebi (i Stanislavu Biničkom).

Ovo što si poslao je "zanimljiv eksperiment", a ako se oslobodiš predrasuda u odnosu na Dance (klin u čorbi) mogao bi da imaš autorsko producentsko/aranžersko delo. Just do it!

Pozdrav