Quote:
Originally Posted by awacs
Gitara je fenomenalno sme?tena u matricu, pogotovo imajući u vidu da nije "miksana" nego "lepljena" na već postojeći miks.
@silicon:
Zaista bi valjalo da se pojave onaj IV stepen (F) i onaj mol na kraju fraze. Ako ne mo?e? da ubedi? Dance da "ispo?tuju" harmonije S. Biničkog, pogotovo onaj B deo (kolo, koje nisi ubacio, a moglo bi da se prearan?ira) ko ti brani da sam uradi? novu matricu sa sličnim grooveom? Na jako dobrom si tragu, onaj riff je jako dobar i dobro ga svira?. Ako te mrzi da pakuje? patterne (a Danci neće) dopisuj se sa Prodigy - ne treba imati predrasude prema svetskim zvezdama, pogotovo ne prema onima koji su već u stvaralačkoj krizi, a OK su likovi... A i ovo je jako dobra kompozicija koju bi valjalo "ispo?tovati" (mrzim taj izraz pa ga zato stavljam pod navodnike) u celini.
Dobar ti je trip, iscimaj se malo i uradi ga "izistinski". Zato postoji Internet.
Pozdrav
|
Moram da priznam da je gitaru bilo jako tesko smestiti u matricu to je ustvari i jedan od razloga sto pre nisam poslao ovu stvar na forum nisam bio zatovoljan jer je gitara isuvise gusila sve ostale zvuke kojih ima gomila.Sto se tice Danaca sve je ostalo na prici ne znamo da li mozemo da nadjemo taj projekat tako da od toga nema nista, ako budem radio sam imacu problem jer bi bilo glupo da iskopiram tudju stvar koja gotovo idealno zvuci.Tako da ni sam ne znam sta da radim.