Re: molio bih za informacije 2
imao sam na prvoj dakle piezzo ugradjen u bridge i preamp straga,SHADOW elektronika sva,najbolji model,ne znam točno...pona?ala se odlično...imam neke kućne snimke pa bi mogao postaviti ako koga zanima...
sada sam naručio istu,ali s EMG elektronikom,s preampom koji nema parametriju nikakvu,samo svoj zvuk koji je meni osobno predrag...njega sam čuo na graditeljevoj prvoj,ima ga i jedan gitarist poznati u svojoj...o tom u gitarama...
dakle rijetke su barem koliko sam ja sretao bez preampa,ali vidio jednu jesam i priznam da nisam bio odu?evljen,bar po pitanju klasičnog zvuka...
postoji novi sistem,ne mogu se sjetiti imena,ali ima u sebi uz piezzo kao male kondenzatorske mikrofone koji kupe i zvuk drveta kod ovih gitara bez ?upljina malo lo?ije,a kod ovih 'rupičastih' su kao puno bolji...testirao sam i to,priznam da nisam bio odu?evljen,previ?e je pr?tavo bilo,tako da eto sada se vraćamo na emg...
uz sve to ima i novih rje?enja,sada sve je ovisno o tom piezzu masu,jer eto treba rje?iti da je sve volumenski u redu,dakle postoje pojedinačni koji svak ?icu za sebe grabe i oni su bolja opcija,samo i skuplja podosta...problem kod ovih u komadu zna biti tehničke prirode,?to jedan kristal hvata drhtaj svih ?ica...i deblje onda imaju jaču tenziju,i glasnije su...postoje neka tehnička rje?enja kojih se dosjete najmudriji graditelji...tako da...eto to je ?to ja znam...svirao sam uvijek direktno,to ima veliki hendikep zbog monitoringa...dakle zbog toga eto ?elim pojačalo jo? uklopiti
|