View Single Post
Old 17-01-2009, 01:05 PM   #15
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: digidesign oo2-ack fatory-FireWire problem

Znam da 002 hoce da zeza zbog vlage, pa moras da ga otvaras, a sta da mu tacno radis i kako se to manifestuje, nisam bas siguran... Ono sto znam je da meni to nikad nije radio... Hoce da pukne nekad driver pa moram da restartujem sistem, ali to nema veze sa kartom nego sa pojedinim softverima koji vrisnu pa se i driver zagubi...
Otvarao sam je jednom zbog nekog loseg 1/4 inch jack-a koji se odlomio, nema unutra nista posebno, pa ne znam ni gde bih trazio za tvoj problem, ali ako ti relej klikne tri puta, onda uredjaj radi, jer su ta tri klika ustvari i provera uredjaja pred ukljucivanje...
Vrlo je moguce da je taj FW port na karti zamro usled tog nestanka struje, ili cega vec, a kako to da namestis, nemam bas nikakvu ideju, nisam siguran i mozes li...
Pokusaj da pozoves Artist, oni bi morali imati informaciju o servisu, ali iako postoji, moraces da saljes kartu u inostranstvo, bar se meni to cini kao logicno...

Na kraju pre svega toga pokusaj da zamenis FW kabl, bilo bi smesno da je on problem, ali nikad se ne zna...

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote