Re: Napokon nova generacija KYMA sistema
slazem se u potpunosti.
okej je to da imas opciju da bude standalone, daklem da mos da kacis direktno audio interface na njega.. ako hoces.. al da naprave sistem koji nemozes bez kartice direktno stream-ati audio i kontrolu via firewire u svoj host kompjuter, kao recimo sa powercore ili TI i sl., u danasnje vrijeme je NEOPROSTIVO.
i slazem se da, nakon toliko vremena, dignu na 1.5x snage totaln napunjenog starog caypbara sistema, a ostanu u slicnom cijenovnom razredu. ajde de da je 3 soma, to bi bio neki napredak, al 4 i po..
al svejedno, obzirom na usko specijaliziranu klijentelu na koju pucaju, onaj kome to treba ce kupit bez obzira.
meni nije bas da "zivotno" treba, ali mislim da iduce godine, ako ne ode svijet u nuklearni rat itd, bih vjerojatno uplovio u to. ali uvijek sam zelio jednu spravu koja mi nudi "neogranicene" alate za dizajn, u takvom grafickom sucenju. eto, jedna zelja mi se ispunila, jos samo da uskrsne Nueron i njegova resynthesis tehnologija. to su dvije zelje koje sam imao, sto se tice digitalnih sintesajzera.