View Single Post
Old 14-01-2009, 05:17 PM   #6
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: registracija uad-2 na postojeci nalog

Quote:
Originally Posted by RetroMan View Post
Ja sam ih nazvao i rekao im ISTINU da je postojao samo jedan slobodan PCIe slot u kompjuteru koji je koriscen za registraciju (hvala DEXXY), mada ni to nije bitno. Prebacili su mi na System 1 (koji je napunjen sa svim pluginima) druge kartice za MANJE OD 5 min. Profi

RM
Raduje me da si im rekao ISTINU, a ni oni nisu glupi i znaju da je baš tako Svakako, siguran sam da im je palo na pamet da ljudi kartice iz sistema koriste u više računara, ali kada čuju da im se neko ISKRENO obrati, onda je sve O.K... to oni prosto osete, jer su vrlo napredna bića sa razvijenom telepatijom

Daj BRE Bane!!! Znaju ti sve i to rade namerno i vrlo svesno, a fora im je najbolja na svetu! Sa tim svojim pristupom su se razbili od prodaje i upravo zato ušili i Powercore i Creamware i Focusrite LM i SSL Duende itd. sa brojem prodatih primeraka i količinama zaradjenog novca...

Forice tipa "Tito krade, al? i nama daje" Znaju ti sve i to im i odgovara. A zašto im i nebi odgovaralo, kada se ubiše od para? Do duše, ne isključujem mogućnost da će jednog dana da nam zavale rum-tuki-tuki... Ali, onda kada to njima odgovara...

Meni nije jasno samo zašto i drugi ne primene politiku koju vodi Universal Audio... A da ne pričam ništa o popustima na plugove, akcije, kupone...