Quote:
Originally Posted by sRce
Doticna karta mi prekida u radu sa Cubase-om kao kada je procesor preopterecen, a on stoji na 50-60% . Latencija je podesena na 52 milisekunde tako da to nije problem...  imam instaliran najnoviji driver sa njihovog site-a...
Jel se to desavalo nekom or not ??? ili ima neki trik ?
p.s. Oggy ako se javljas.. za informaciju imam ucitan onaj tvoj session sto si postavio skoro... mada i bez njega isto prekida.
...setih se... oce nekad i u windowsu da prekida zvuk... bice da je driver... 
|
Nisi trebao da postavljas Oggy-jev session - zato ti je i crkla kartica

.
Sala mala, a sad ozbiljno

(ovo vazi i za ostale sa tim problemom). Moj drugar je takodje pre par meseci uzimao 1212m i imao identican problem. Povremeno mu se culo krckanje dok radi u nuendu. Kada restartuje nuendo ili promeni latenciju krckanje privremeno prestane, a potom opet pocinje. Puckanje se povremeno culo i dok bi slusao muziku. Karticu smo stavili kod mene u racunar i tamo se culo puckanje, dok bi moja kartica (takodje 1212m
stara verzija kod njega radila perfektno). Ispostavilo se da je kartica neispravna. Zamenio je karticu, takodje 1212m i problem je i sa njom bio identican. Na kraju je i tu karticu vratio i uzeo rme dsp 9632. Mislim da ove novije 1212m imaju neku falinku, jer je stvarno veliki broj prituzbi na njih. Na zalost, najverovatnije da je i kod vas uzrok neispravna kartica, ali ne mogu da tvrdim 100%, voleo bih da gresim

.