Quote:
Originally Posted by Everlast
Ovo je pod znakom pitanja jer zavisi kako je XP podesen..u principu OS X Leopard trosi vise RAM-a i resursa nego XP
Sama konstatacija da je OS X na PCu brzi i bolji mi ne stoji jer imam iskustva sa oba
Sto se tice Cubase/Nuendo na PC i 4-core - u verziji 4 je to reseno, a i 3ka ne radi lose na quad-u..i Logic je 32bit program tako da ni on ne koristi resurse 64bit masina kako bi trebalo
Logic je super prog, ali ako si navikao na Cubendo trebace ti vremena da se prilagodis
Editori u OS X - ne znam...ja ne nadjoh neki u rangu WaveLab ili slicno
Ako ces koristiti Logic probaj njegov editor, verovatno ce ti biti dovoljan
Poz
|
Promenili su Vistu, XP64 i jos neki Windows koji je valjda posle Viste izasao, i to nisu ljudi koji su naivni sa racunarom, vecina ih je 5. godina na racunarskim smerovima (elektronski fakultet je u pitanju), i uvek su imali probleme ili problemcice i povremene crash-eve u radu sa Premierom, od kako su stavili OSX a duze im je na racunaru nego sto su svi Windowsi zajedno bili sa FInal Cut-om kazu da nisu imali nijedan jedini crash...
Ja cisto imam mogucnosti da instaliram sta hocu tamo i da radim sta hocu i hocu sam da istestiram sta mi stabilnije radi, paralelno cu moci da koristim dva ista racunara, jedan sa XP32 i Nuendom i jedan sa OSX-om i Logic-om i da se zezam da vidim sta se desava, koja je razlika, sta mi se vise dopada, zato me zanima softver i to...