Thread: 16 out ?
View Single Post
Old 12-01-2009, 08:48 AM   #17
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: 16 out ?

Ja chuo jednu sumu za "male pare", taktika "rupa na saksiji", ali ne mogu da ka?em koju, jer bi me vlasnik nabio na kolac.
Nije to tako lo?a stvar. Obezbedjuje vlasniku du?evni mir, verovanje da je tako puno bolje, da jek sad to "ono pravo", a miran i kvalitetan san je bitna stavka u ?ivotu svakog čoveka.

Sad, ?to ta suma radi maximum kao Nuendo, a verovatno i gore od toga, to je druga priča i nije ba? ni bitna. ?rtvovati malo zvuka zarad obezbedjivanja du?evnog mira i spokojstva, hmmm... isplati se

Voleo bih da čujem kako radi Neve 8816, verujem da to mo?e da bude O.K., ne znam kako u te svrhe mo?e da poslu?i onaj mali Studer mixer ,kakve je jo? uvek moguće naći po radio stanicama. Trebalo bi čuti.. ovo su pretpostavke, za koje mislim da imaju ?anse.

Jeftine analogne sume i smi?ljanja rupe na saksiji... hmmm... ko ?to rekoh... i to je O.K., jer mo?e da bude jedan bitan kamen u temelju religije koju vlasnik godinama gradi. Mo?da čak i oltar Ko ?to reče onaj pevac u crtanom filmu: -"Dva put ni?ta je ni?ta. Matematika je jasna. Nema tvoje polovine!!!" Tj. ne mo?e se imati SSL, ili Neve bez SSL-a, ili Neve...