View Single Post
Old 11-01-2009, 09:41 PM   #49
funksoulbrother
Member

funksoulbrother's Avatar

Default Re: lap top za nastup

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Mislim da tu nema nikakve dileme, mislim na izbor "laptopa" Sto je pogresna rec, kaze se NOTEBOOK, poslednji "laptop" je napravljen pre 15-ak godina...
Dakle treba pogledati sta sve koriste "veliki igraci" kao sto su Hancock, Zawinul, Corea, Dave Grusin, razni klavijaturisti po bendovima, da ne nabrajam, ne smem da konkretizujem, da me ne bi banovali, ali bar tu je situacija jasna, masine sa "prozorcicima" ili raznim "vistama" tu prosto nemaju pristup, iz vrlo poznatih razloga padanja sistema, zaglavljivanjima, plavim "ekranima smrti" i tako dalje...dakle tu popularna "vocka" koja "drzi doktora napolju" vlada, i tu diskusije nema, jer je ponavljam, stvar jasna, pogotovo sto nikakvih problema sa FireWire kartama i chipovima nema - to sve odmah radi bez problema, bar kod mene, bilo koju spravu da "nakacim"
Pozdrav, i srecni praznici SVIMA!!!
uopce ne treba ici toliko daleko, do hancocka, zawinula itd., znam prilican broj ljudi koji rade svoj live na laptopu s win OS, i koji nemaju apsolutno nikakvih problema s kršenjem windowsa i sl. ne da mi se sad razglabati, ali stvar je u optimizaciji windowsa za takve nastupe, dakle gasenju suvisnih aplikacija, i naravski, u dobroj mašini s TI firewire ulazom, ako se radi s nekom od firewire kartica. da imam toliko para, uzeo bih macbook pro iz jednog jedinog razloga - puna mi je kapa potrage za laptopom koji ima TI fw.
funksoulbrother is offline   Reply With Quote