View Single Post
Old 09-01-2009, 08:21 PM   #15
milos
Pro Member

milos's Avatar

Default Re: Najbolji program za komponovanje (midi)????

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
probao sam Logic, i nije los, ustvari poprilicno slican. samo su neke stvari bespotrebno komplicirane. svidjaju mi se njegovi pluginovi, al to nema veze sa editingom. ako bih recimo presao na mac, uz nuendo4, probao bih logic i malo vise, nisam zadrt, pogotovo za elektroniku.. cisto da me mozda odvede u neku drugu pricu.. za inspiraciju.. a i svidja mi se sto nije djavolje skup ko nuendo. sto se tice audio posta i audio editinga tu ga steinberg apsolutno sisa u workflowu.

ono sto me moram priznat brine je, dosao sam na kraj puta s jednoprocesrskim kompjuterom. i razmisljam o novom kompu,,, mejdutim internet je preplavnjen sa komentarima o iskljucivanju "multiprocesinga" da bi imao tocan realtime export.. pogotovo za Steinberg. nenzma koliko je kriv Vista.. ili VST3.. ali imam osjecaj da ode sve u pe em.,.. neuskladjeni driveri/asio/vst verzije/driveri .. kompjuteri sve brzi, a sve losije rade.. za ubit se..
Da,Logicu je audio editovanje zesca glupost ali midi rad i pluginovi su ekstra.Logicu treba dosta vremena posvetiti da bi se osetio kao domaci, ucenje i mapiranje key commandsa mnogo znaci za ubitacno brz workflow.
Jos nesto sto sam otkrio za Mac platformu su Soundtoys pluginovi- stvarno fenomalan delay onaj mali echoboy ...

Clusterchord, sastavicemo jedan lep hackintosh - ima da radi ko podmazano...
Uvek mozes dual boot sa windowsom...
milos is offline   Reply With Quote