View Single Post
Old 19-12-2008, 12:39 AM   #99
Monroe/Rampart
Member

Monroe/Rampart's Avatar

Default Re: ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3

potoisujem frankopankov post...posebno spot za naftu
to je mozda i gonzov najbolji moment, kasnije su svi spotovi nalikovlai na naftu stilski (iako ih nafta konceptualno svih nadmasuje) i sve se svelo na hit or miss, jer kad bi se uzelo gonza - znalo se kako ce spot izgledat...a opet, priskrbilo je covjeku par porina...
a recimo, vjerojatno bi ih vecina ljudi kojima su odbojni vise postovala da znaju kako su radili na Fedri, al opet, ocito je tesko odvojiti njihovu ozbiljnost od ove vulgarnosti koja je samo sredstvo prenosa poruke...
mozda mi je njihov najantipaticniji potez bilo Necuveno...cisto jer je to vec oproban koncept, pocevsi od Johna Cagea, ali i o njemu sam promijenio misljenje kad sam vidio kako su uspjeli rasprodati tiraz Necuvenog...doduse, prava pomama je dosla naknadno kad su ljudi skuzili d bi moglo biti kul i artsy imati Necuveno u originalu

a hico, necu dalje, posto se meni cini da si ti taj koji se ovdje shvaca preozbiljno...ti kad kazes glupost mislis da oni koji ti na to ukazu imaju nesta protiv tebe i samo cekaju da ti spuste i da to rade da "bi se bavili tvojim zivotom"...a pretpostavljam da ti niej palo na pamet da ti "neki" zbilja i znaju vise od tebe...takodjer, ti "neki" se javljaju samo kad su sigurni u ono sto pricaju, tako da npr. te "neke" neces vidjet u raspravama u koje se ne razumiju, dok ce nasuprot tome oni koji se ne razumiju upadati u svaku raspravu i dovoditi sami sebe do ovakvih situacija, koje ce na kraju jos i izdramatizirati i umisliti napad na svoju licnost...eto, lijepo su te "neki" pitali za savjet - dakle shvacaju da si iskusniji u tom odredjenom podrucju, ali to ne znaci da ti moraju preskociti gluposti koje napises, naprotiv...
Monroe/Rampart is offline   Reply With Quote