View Single Post
Old 18-12-2008, 11:09 PM   #19
FrankoPanko
Senior Member

FrankoPanko's Avatar

Default Re: ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3

Sve je to umjetnost. Mozda na neki neobican i mnogima neshvatljiv nacin, ali ipak je umjetnost. Kad se u "Glembajevima" glavni glumac skine gol u kazalistu i simulira sex sa partnericom nikom to od fine gospode u gledalistu ne smeta, a kamo li da ih je netko razapeo na stub srama po medijima.
Let 3 poznajem jos iz 1986 -te kad su se zvali Let 2. Svirali smo zajedno po Gitarijadama i Ri-rocku i uvijek su mi bili simpaticni i originalni. Od kultnog videa "Nafta" (Amarcord hrvatskog video spota), pa "Sedmi kontinentio", "Profesor Jakov"...
A sto se Stankovica tice- znao je koga zove u studio. Cak je i glavna urednica (Hloverka) izjavila kako su i njoj simpaticni, te da Stankovic nece naj_bati.
Oni su zapravo institucija. Spojili su glazbu i urnebesni show, nesto kao Kelly family prije 12 godina samo su ovi drugi pjevali i izvodili cirkuske vratolomije. Let 3 to radi vec 20 godina i zaista briljira na svojim nastupima, a onaj tko prica protiv nije shvatio poruku. Ne treba nekom suditi na racun jedne ili dvije pjesme. Oni su prije svega bend parodije i dodju kao talog kad se isfiltrira sav ovaj chemer i shund na estradi ex. YU. Koliko god oni uzivaju u tome isto tako uziva i publika.
Ovo sto sam napisao nema veze s tim sto smo rodjeni u istom gradu. Cak i nisam njihov fan, ali poznajem ih vise od 20 godina i zelim im jos barem 20 u istom stilu!
Forza Let 3, Forza Fiume!

..I, malo "Nafte" za kraj!
http://www.youtube.com/watch?v=qiByrJjjWRU
Attached Images

Last edited by FrankoPanko; 18-12-2008 at 11:18 PM.
FrankoPanko is offline   Reply With Quote