View Single Post
Old 18-12-2008, 10:47 PM   #92
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Nabrajanje regija je očita insinuacija na patriotizam koi je u suštini oblik primitivizma i diskriminacije. U patrijahalno orjentiranom i često nacionalizmom i patriotizmom zadojenom okruženju oni jasno daju do znanja da više cjene pičke nego koncept patriotizma, jer je to ono što im je u konačnici bitno... ona osoba kraj koje se jutrima budiš. Prvo ti je žena, a onda sve drugo.
Nadam se da ces postovati cinjenicu da se zaista sad trudim da razumem,i da necu biti zacinjena uvredama ako u tome ne uspem.

^ovo boldovano iznad - Hm...na osnovu kog dela teksta si zakljucio da je to osoba kraj koje se budis? Koji deo teksta upucuje na to da zapravo treba postovati zene,i da je tekst kritika sovinizma?

"Vole SVOJE DECKE (svoje ljubavne partnere) i daju meni picke (imaju seksualni odnos sa mnom uprkos tome sto vec poseduju partnera)"

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Sasvim uobičajena etička primjedba prenesena naizgled primitivnim rječnikom radi izbjegavanje patetike i inih kafansko-plitkih emocija koje najčešće prate pjesme o muško-ženskim relacijama.
Naravno,to sam ja i razumela. Ali kritika CEGA,je ono sto nije precizno u ovom tekstu.

Radije mi tekst lici na kritiku lakih zena, i to na takav nacin da je poruceno da su sve zene sa ex yu prostora droljetine koje treba iskoristiti.

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote