View Single Post
Old 18-12-2008, 06:34 PM   #78
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
''Bez uvrede ali niste kompetentni'' za sta tacno...misljenje? jer se ovde ipak ne raspravljamo na osnovu nekih cinjenica,vec na osnovu naseg licnog dojma. Mislim da nije bilo bas na mestu da nekoga zbog njegovog licnog utiska nazivas nekompetentnim, posto ne pricamo o tehnickom stvaranju muzike,vec o nasem tumacenju njene vrednosti.
Bez uvrede, ali ne mo?e? imati mi?ljenje o onome ?to ne razumije?. Tvoj osobni dojam se svodi na nerazumijevanje i osudu, a to nije mi?ljenje... mi?ljenje je ne?to iza čega stoje argumenti. Ti (i jo? nekolicina) ima? čistu predrasudu utemeljenu u nerazumijevanju.

Dakle upravo o tome i pričamo... nie svako mi?ljenje utemeljeno u razmi?ljanju, te shodno tome nie svako mi?ljenje jednako kompetentno.

Quote:
Nekompetentni bi se zato ,u ovom slucaju moglo protumaciti kao 'nedovoljno inteligentni/onesposobljeni da razmisljaju.
Ili su jednostavno puni predrasuda, ili im se ne da razmi?ljati jer je jednostavnije mi?ljenje preuzeti iz novina ili od drugih i zvati ga svojim...
...ali generalno si u pravu.

Quote:
Meni je ovo licno neukusno i detinjasto ponasanje (Let3),ne smatram da je potrebno da neko na takav jeftin nacin trazi paznju,jer to obicno ukazuje na to da ne ume da je drugacije privuce.
Meni je dra?e da je netko djetinjast i tako privlači pa?nju, nego da pa?nju privlači kao ?to ti to radi?... pravi? se da si jako odrasla, osuđuje? sve ?to ne razumije?, i nisi u stanju argumentirati vlastito mi?ljenje bez da se poziva? na "pravo na imanje mi?ljenja" ili "osobne dojmove".

Quote:
Sama cinjenica da je jako malo ljudi spoznalo 'istinsku dubinu i svrhu' onoga sto rade, govori o tome koliko njihovo prdenje u javnosti i ostali prostakluci imaju efekta...
Inteligentnom čovjeku ne vrijedi biti u većini, jer tamo već ima sasvim dovoljno ljudi. To ?to si u većini zapravo i nije ne?to s čime se treba? hvaliti... naprotiv.

Quote:
Ako treba da budem smestena u ''nekompetentnu'' kategoriju sto se neko sa mnom u svemu tome ne slaze,so be it...
Sama si se smjestila... nitko te nie silio da neargumentirano i s visoka pljune? Let3. Time si se smjestila u kategoriju... mi smo to samo primjetili.