View Single Post
Old 17-12-2008, 03:49 PM   #58
SHIVA
Psiho

SHIVA's Avatar

Default Re: ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3

Quote:
Originally Posted by Eeva_r&b View Post
Zezanje na stranu...ovaj... mislim da ne znas ni sam sta pokusavas da 'dokazes', sem da me ubedis (ili druge ljude mozda?) da moje misljenje 'ne vredi'....
Pa već kad to spominje?... palo mi napamet da će? mo?da uvidjeti ?to to drugi vide u Let3 "fenomenu" ako uspije? ignorirati te seksističke predrasude koje ima?

Quote:
Koliko zakljucih iz tvog prvog posta na ovom threadu,nisi ni ti fan njihove muzike.Ne kapiram zasto osecas potrebu da je bilo kome objasnjavas nit' zasto sebe smatras merodovnim za to...
Njihov rad je (danas) čista kritika, a kritiku razumijem i prihvaćam iako mi njihova glazba nie pretjerano interesantna. Jedno s drugim nema veze.

A za?to se smatram mjerodavnim... pa zato jer mogu

Quote:
Mali Princ - mislim da se ono na sta pokusavas da se pozoves objasnjavajuci mi ovo delo zove alegorija,al ok,kapiram...
Aha... ajde onda budi ljubazna pa mi objasni koja je točno razlika između metafore i alegorije, jer ja sam eto u uvjerenju da se radi o sinonimima!?

Quote:
Mada opet, ako si vec odabrao tu ulogu kriticara koji ima teznju da svaku opustenu konverzaciju i razmenu misljenja bombarduje potrebom za nekim cvrstim argumentovanjem i cinjenicama... zar ne mislis da treba da prethodno obogatis znanjem one oblasti na koje se u replici pozivas (konkretno iz knjizevnosti, na koju si se sad sam pozvao,ne ja).
Jebi ga... meni je argumentacija jednako opu?tena kao i bilo kakva druga vrst komunikacije, s time da za razliku o brbljanja o vremenu argumentirano raspravljanje ponekad ima i nekog konstruktivnog smisla... a to me nekako veseli

?to se tiče informiranosti... apsolutno si u pravu. Knji?evnost poznajem relativno slabo, ali opet ne toliko slabo da bi se ustručavao navesti Malog Princa kao primjer metafore, ili alegorije... ?to je jedno te isto, s time da "stručnjaci" ka?u da je alegorija "malo veća metafora"

Alegorija

Quote:
Mislim da ce ti to vise pomoci u izigravanju forumskog mudraca...
?to bi reko Prlja Stankoviću... lako je mislit

Quote:
Mozda sam na malo ruzan nacin to rekla, izvini
Nie problem u tome kako ne?to ka?e?, jer ka?e? onako kako misli?. Dakle problem je u načinu razmi?ljanja, ?to se najbolje vidi u poku?aju da svaku ozbiljniju raspravu diskreditira? tvrdnjom da je zapravo normalno da opu?teno baljezgamo, a tko se drzne preispitivati ono ?to je rečeno - taj očito izigrava forumskog mudraca.

Naravno... problem je u tome ?to sebe smatra? idealnom pa sve ?to nije tebi nalik i sve ?to ne razumije? automatski postaje krivo, nepotrebno, penisoidno i izigravajuće.

Quote:
Nemam nista licno protiv tebe, nit' 'dramim' nit sam uvredjena, ali nadam se da se necemo dalje raspravljati i trovati threadove.
Nada je kurva
(ne znam ?to mo?emo na forumu osim raspravljati?)

Quote:
Zelim ti jedno ugodno i kreativno popodne!
Hvala, također