Quote:
Originally Posted by silicon science
Konachno... Dobili smo novac natrag, ali naravno po kursu od 80 din/euro  Zanimljivo je samo kojim se metodama laganja sluze. Gosn Mirko se uopste ne javlja na telefon, vec je i zenu i cerku uvukao u svoje mutljavine, pa se jednom prilikom javila njegova cerka i ladno je glumila babu, i prichala nekim kvazi nemocnim glasom i u fazonu: "Nije sine on tu, on je u Austriji"  Prvo smo mislili da se zajebava ali cura je ladno bila ozbiljna...Pa se zatim i zena javljala i bila bezobrazna i psovala, sve u fazonu: "Pa ko da ti dugujemo 2000 eura a ne 200, kako vas nije sramota, i jos pretite da cete doci na kucni prag, barabe"...  Vrlo zanimljiva obitelj, nema sta...
Eto, i to smo resili posle 6 meseci cimanja i nerviranja, i mislim da bi jedan trebalo da stoji jedan sticky tred u kome se ljudi upozoravaju da izbegnu poslovanje sa dotichnim "gospodinom" 
|
Majstore ne lupetaj GLUPOSTI...treba da te sramota bude....Covek je trazio da mu se posalje 16000 dinara,na telefon se javila MOJA BAKA,koja zivi samnom....stvarno ne znam cemu sve to....drugo slobodno pitaj tvog druga sta sam mu rekao,da ce dobiti KABLOVE o mom trosku,nek je i meni a i vama na cast,Jedva si docekao da nekog pljujes..ko si ti uopste????Neki Cobanov nesrecni novinarcic,pa mislis da ti je ovo redakcija Sveta pa mozes da p[ljujes i sam donosis zakljucke kako hoces..nemoj to da radis..nije lepo a moze i da te stigne slican problem,ap da stvarno vidis kako je bilo.Ruzno je to majke mi.