Re: Master 29 problem resen
Evo da se javim,posto sam bio trajno banovan,pa niste mogli a neki nisu ni zeleli da saslusaju pricu.Prvo bi hteo da se izvinem ljudima koji su bili na bilo koji nacin povredjeni i da ispljujem one koji su iskoristili SANSU ZIVOTA da me ispljuju a da me ni ne poznaju.Ne bih da pricam o svojim licnim problemima jer to nije opravdanje i nedaj Boze da ikada iko od vas bude u slicnim,stvarno ne bu zeleo.Doticni gospodin iz Subotice je svoje pare dobio nazad,naravno ja sam mu rekao da cu snositi sve sto treba i bio spreman da mu posaljem 200e plus kablove o mom trosku.4 meseca bijem bitku sa zivotom,od toga 2 meseca sam bio bukvalno nepokretan,posle toga mi je umro otac,zajebali su me odredjeni ljudi za veliku kolicinu instrumenata...navukli me kao majmuna,niz nenormalnih situacija me sastavilo...da vidim bilo kog od vas koji bi sve to izdrzao...najlakse je nekoga pljuvati i jebati majku ovako virtualno...mi smo deff narod koji voli da jebe mater nekome a da necuje uopste drugu stranu...jos jednom nikome nista ne zameram,nemojte ni vi meni..jos jedno se izvinjavam ljudima sa foruma,javio bi se ranije...al mi nije bilo da zivota.Puno pozz za sve Mirko
|