View Single Post
Old 17-12-2008, 09:32 AM   #14
Ilija Ilic
Member

Ilija Ilic's Avatar

Default Re: Trema, blokada, strah, sta li je vec...

unapred se izvinjavam svima jer mi se nije dalo citati sve postove, osim prva dva ( heatmen )...

zanimljivo je pitanje druze, moj ti je savet da treba vise da osecas to sta sviras, da ti uzivas u tome i da postujes svakog ko te u trenutku slusa i da im preneses te emocije... publika nije glupa i ona oseti sve to ( to je to sto svi pricaju o odnosu publike i izvodjaca ) i znace ako ti pogresis ali nece ti zameriti ako im das ono nesto u toku pesme Jednostavno covek kroz muziku pokaze svoj karakter, ma sve svoje osobine i to je lepota muzike. Ako sviras Olivera Mandica onda zaboravi profesore i casove i ispostuj Olivera i daj malo sebe u pesmi, razumi tekst o cemu govori, melodiju koja ga prati i udji u taj film na svoj nacin! Nikad se ne plasi nicega pa ni drugacijih dirki i samo opusteno. A trema bice tad pozitivna i to je normalno jer znaci da ti je stalo do toga kako sviras jos samo ubaci i ove fore u glavu i najbolje sam ukapiraj sve vezano za muziku. A o skoli ti necu nista pricati iz postovanja prema nekim clanovima foruma! pozzzzzz
Ilija Ilic is offline   Reply With Quote