Re: ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3
@ Eeva_r&b
Prethodno si ispustila jedan vrlo važan detalj : nisi napisala da li je ogledni materijal tvoje metafore iz prethodnog posta, u čvrstom, tečnom ili gasovitom stanju.
To bi mogao biti vrlo bitan detalj u cijelokupnoj analizi metodologije postupka dokazivanja da je D 7/9 = D 0,7778, ako se definitivno dogovorimo da je zaokruženje D dur nepravilnog akorda na četvrtu decimalu.
Zamolio bih te da elaboriraš sa što manje teksta, pošto će onda i dokazni postupak analize tipa 'rečenica po rečenica', mikrosadržaja tvog magistarskog rada na ovu zadatu temu, moguće biti izloženo u 45 minuta, koliko inače traje školski čas.
Kao veoma bitno moraš znati, da ako slučajno u svemiru pronađeš kostur, moraš biti samosvjesna da on u stvari ne postoji, nego ti se to samo pričinjava, a njegov gazda ne može biti proglašen za mrtvaca dokle god lokalni ovlašteni ljekar sa Andromede ne potpiše umrlicu.
Sa punom materijalnom i moralnom odgovornošću izjavljujem da sam te sve posavjetovao u sukladnosti sa repnim sadržajem ovog Threada.
Last edited by alfom; 17-12-2008 at 07:39 AM.
|