Quote:
Originally Posted by LACKY
Zasto mislis da pored konfekcije uvek stoji znak jednakosti sa losim. Ima jako dobre konfekcije, cak sta vise odlicne. Konfekcija je sve ono sto dozivi veliku popularnost, al niukom slucaju "nemora" da znaci da je lose.
|
Nisi me dobro razumeo, mozda se nisam dobro izrazio,
ja zaista i ne mislim da je sva konfekcija losa, znak jednakosti izmedju: "konfekcija" i "lose" naravno da ne stoji po definiciji, mislim da takvo nesto nisam ni napisao. Mogli bi do sutra da nabrajamo kvalitetne "konfekcijske" proizvode.
Pre stoji konstatacija da je velika vecina tek prosecna i "za jedno leto", sto je vise nego opste pravilo.
Naravno da je konfekcija (izmedju ostalog) sve sto dozivi veliku popularnost, ali razlozi te popularnosti cesto mogu biti veoma "banalni" tipa: "jeftino je", "trenutno trendy", "lako svarljivo", "ne trazi nikakav poseban angazman i razumevanje", "moji ortaci to vole", "da ne ispadnem glup u drustvu","vidi dobre ribe...!","stalno je u novinama, mora da je nesto bitno",...itd.
I sam sam ucestvovao (na razne nacine) u mnogo projekata koji se mogu podvuci pod taj "konfekcijski" kontekst, tako da nemam bas razloga da se "posipam pepelom".