View Single Post
Old 17-12-2008, 12:59 AM   #3
Synclavier
Moderator

Synclavier's Avatar

Default Re: Molim vas recite mi shta se deshava - James Bond theme

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Pa sve je konfekcija(pravi se da bude konfekcija)! Niko nije snimo album, da bi ga stampao u 1 primerak, zamotao u novinu i sakrio u podrum. Samo sto se po nekad', nekome zalomi da udje u istoriju. Levis.
Uhh, ubijas mi ono malo preostalih ideala...

Pre bih rekao ovako: 95% jeste konfekcija (od ideje do realizacije) i uvek ce biti, a nekima se zaista zalomi da prerastu tu kategoriju (slucajno, namerno?). Ali je volim muziku i poceo sam da se bavim njom zbog onih preostalih 5% koji nisu pravljeni sa tim ciljem, i nisu ispali dobri pukim slucajem, ili spletom okolnosti. Mozda nije ni 5%, neki kazu 3%,..,1%, o,1% ???
Svejedno, slusam (pratim, radim) i jedno i drugo - prvo da bih "bio informisan, u trendu, u poslu, zaradio", sta god, drugo - da bih uzivao. Pri tom, zaista ne mislim da je sve sto se dobro prodaje konfekcija i bezvredno, taj stav nikad nisam zastupao, niti zelim da sebe guram u tu zamku u koju cesto upadaju likovi koji ceo zivot nesto (neuspesno) "umetnicare".

I, sto jest' - jest', 90% moje garderobe jeste konfekcija i dobro sluzi svrsi, a sve ovo dobro ode u OT.