View Single Post
Old 16-12-2008, 11:03 PM   #48
Eeva_r&b
moderator

Eeva_r&b's Avatar

Default Re: ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3

zasto bi se moj licni utisak o necemu uopste i vrednovao i trazio argumente?
beauty is in the eye of beholder...

ako se tebi ne dopada ukus govneta,zasto ti to bilo kome moras da objasnjavas argumentovano da bi se tvoje misljenje cenilo?

btw 'rijecke picke' je sinegdoha ,ako si vec resio da me ucis prepoznavanja stilskih figura u ovom revolucionarnom hitu sa veoma tesko shvatljivom, i skrivenom porukom koju ja jadna,ograniceno djevojce seljacke duse ne mogu da shvatim...

Quote:
Originally Posted by SHIVA View Post
Upravo u tome i jest problem. Djeca od 13 godina ne razumiju metafore... njima je jednostavno fora to "glupiranje" estradnih "zvijezdi". To ?to ti je bilo interesantno ne znači da si to i razumijela.

Naravno... slobodna si ti misliti ?to god hoće?, ali sam i ja slobodan imati svoje mi?ljenje o tvom mi?ljenju. Čim ne?to javno izjavi? to postaje podlo?no javnoj kritici, svidjelo se to tebi ili ne.

I da... dobro si primjetila... izigravam de?urnog kritičara jer nisam pobornik teze da je svako mi?ljenje jednako vrijedno. Naprotiv... mi?ljenje je vrijedno onoliko koliko "te?i" teret argumenata koi podupiru to mi?ljenje, i upravo smo to i ustanovili.

"There is no such thing as standing still when it comes to progress.You're either moving forward,or backwards."
Eeva_r&b is offline   Reply With Quote