Quote:
Originally Posted by VladaNS
Da, vec su mi preporucivali te monitore. Jedno sto su poprilicno ruzni 
|
hahah istina...djelom zbog toga sam se nadao da ce mi se vise svidit neki krkovi ili yamahe na slusanju, ali eto, adam je ipak imao prednost...neznam sta mislis radit na njima, tj. koji zanr, al pisao sam pred tjedan-dva svoje laicke utiske i zakljucak je da su sjajan izbor...nisam imao onaj "maknuo sam deku s lica moment" iako sam slusao a7 spojene na duet nakon godina radjenja na 24/96 i hi-fi zvucnicima, ali to pripisujem tome sto sam slusao svoje mixeve u kojima sam dobro znao mane i prednosti...i svidilo mi se sto ima malo manje bassa u odnosu na ostale monitore jer je bass bio cvrsci i stegnutiji, a nije preplavljivao sliku...to je doduse mozda samo moja objektivna preferenca (mixat s manje bassa, iako radim rap i dramenbejs)...eventualno, ako ne mislis puno mixat, uzmi neke evente ili krkove, cisto jer je zabavnije raditi na necemu sto zvuci ko da si u disku i ima taj smiley curve na freq. chartu, ali ako ti je bitan konacan rezultat - adami tu imaju ogromnu prednost (licno ionako smatram da je gubitak vremena radit muziku na jednom monitoru koji je zabavan, a onda mixat na "preciznom"...samo duplas vrijeme koje radis radi izbora zvukova, levela itd.)