Meni se veoma, u jednoj emisiji, svidio i prvi Stingov gitarista : mislim da je tada radio 'Police'.
Ja sam i mislio na tehniku. Gitaru sam ostavio ddaaavvvnnnooo. Mo?da da je nisam uzeo u ruke i vi?e od 20 godina. Ali, nisam zaboravio ?ta je 'zdrav' gitarista.
A mnogo budala?tina po pitanju nedostizanja tehnike čine i ovi procesori na el. git.
Sin od moje sestre je prije tri godine bio prvak BiH na takmičenju ?kolovanih gitarista u svojoj klasi. Onda se vatio el.git. i procesora i pobudalio za Stivijem i onim ćelom - amerima.
Međutim, kada sam trebao ne?to snimiti, natjerao sam ga da mi prvo odsvira clean, to ?to je trebao odraditi. Istog momenta sam odustao i natjerao ga da godinu dana svira skale, etide i ostale tehničke vje?be - isključivo clean, pa onda mo?e sa mnom bilo ?ta raditi.

U pitanju je desna ruka - rad trzalicom.

Jedino mu nisam rekao za olovno prstenje ; jo? bi samo to trebalo
@ Batltazare, evo poslu?ao sam : The Sound of Silent. Ipak, ruku na srce, Tommy bi to vrhunski isharmonizirao. Bez ljutnje, ipak je ovaj tvoj i tehnički i po harmonizacijama daleko iza Tommy-ja.
Ali, tvoj thread je svakako da se istaknu odlični detalji iz kojih se mo?e mnogo ?ta naučiti. Zato, nećemo postupiti kao neki tamo

iz malko dalje i skorije istorije Ru foruma ; jeste, dobar je i taj kao gitarista - nema dvojbe.