Quote:
Originally Posted by Mika Technika
postojala je tema, kao i ovde sto ima o noise muzici, i ja ispljuvao noise kao i ovde, ali mi obrisali postove, i ja rekao koji ste buljasi, bas je gej, cemu to i nastala rasprava, i lepo rekao ako je tako, obrisite moj account, eto.
ja se nisam naljutio, al mi j bilo bezveze, i zelim im jos 10000000000000 kompilacija i dobre muzike da prave! i valjda cemo se jednog dana i upoznati 
|
Pretpostavljao sam da je tako nesto, imam ja shesto chulo za te stvari, odmah sam provalio da su turbo-folk ekipa

Ne znam, nikada nisam voleo "klanove" bilo kakve vrste, da moras da se slizesh sa ekipicom i da budes u njihovom malom kruzoku i tad si okej... I bilo kakvo drugachije misljenje, koje je krajnje iskreno izneseno, kao recimo tvoje za noise se sankcionise. To me podseca na Exit ekipu i njihov blog u kome fanovi iznose utiske, i bilo koje negativno misljenje (ima i takvih, jel, s tim sto se za Exit moze napisati cela Vujaklija sa negativnostima)
se brishe

A ovo ti je bas ta pricha, tako da bole te k*r*c... A da su prave face ti Asino i da cene tvoj rad (a trebalo bi), stavili bi tvoju pesmu na kompilaciju bez obzira na nesuglasice u vezi noise-a (koji je po meni totalni kretenizam), to rade ljudi koji ne znaju vola da ubodu pa ajd da "nojzujemo".. Chast izuzecima kojih je jako malo